Touron Carp 12″3.00lbs

Sportex Touron Karperhengel met 100 procent Japan High Performance en Fuji DPS reelhouder
De Sportex Touron Carp is een Sportex hengel van zeer hoge kwaliteit met een lichte blank gemaakt van het hoogste kwaliteit hengelmateriaal.
De Sportex Touron Carp is zeer veerkrachtig omdat de hengel is gemaakt van Japanse hoogwaardige koolstof en heeft een snelle actie en goede stabiliteit, evenals een zeer snelle ruggengraat en een groot uithoudingsvermogen.
Sportex Touron Carp Sportex hengels zijn ideaal voor gebruik als karperhengel voor het vissen in alle wateren. Deze karperhengel kan worden gevist met 2 verschillende lengtes. De 12ft hengels zijn ook visbaar op 9ft en de 13ft op 10ft. De hengel is gemaakt van goed koolstofvezelmateriaal. De Sportex Touron Carp is ideaal voor karpervissen. Grote karpers kunnen ook gemakkelijk worden gedrild met de Touron Carp.
Bestel Sportex Advancer Carbon Sportex Hengel nu bij ons, bestel Sportex Hengels in onze Fishing Shop voor Sportex Hengel. Wij zijn Sportex Premium Shop en bieden alle premium series van Sportex.
Sportex Touron Carp Sportex hengel staat voor een zeer goede hoogwaardige hengel blank, Fuji DPS reelhouder hoogwaardige SIC-ringen en slanke krimpkoker. De Sportex Advancer is een jubileumhengel van Sportex. De hengelringen zijn ook erg belangrijk om lange afstanden te bereiken. Geen probleem met de Sportex Touron Carp. De Sportex Touron Carp heeft ook een geweldige blanke hengel van koolstofvezel. Sportex Touron Carp - een geweldige hengel voor hoge eisen.
Sportex Touron Carp Sportex Hengel met visspoelhouder Fuji DPS. De Sportex Touron Carp heeft ook een stalkerhengel beschikbaar. Grote vissen kunnen veilig worden geland.
€ 399.95

Comments are closed.